
Жаровня чавунна Maysternya (Ø40 см * 8 см) 400-80
- Готово до відправки
- Код: 400-80
1 350 ₴
1 104 ₴
Жаровня чавунна Maysternya Ø 40 см, борт 8 см.
Необхідно підготувати перед першим використанням згідно з інструкцією.
Опис
Величезна така залізяка на велику компанію. 10/15 осіб. Можна посмажити за раз відро картоплі) Чи когось запхати в духовку цілком)
Характеристики
- Тип — жаровні
- Сумісність із джерелами тепла — усі типи плит
- Діаметр, см — 40
- Висота, см - 8
- Кришка — немає
- Матеріал - чавун
- Матеріал ручок — чавун
- Тип кріплення ручок — суцільні з корпусом
- Колір — чорний
- Форма — кругла
- Країна реєстрації бренда — Україна
Трохи про чавун
Залізо з вмістом вуглецю більше 2,14%. Якщо менше, то сталь. Залізо у чистому вигляді! У нашому випадку без будь-якого покриття (без емалі). Тому може іржавіти, якщо залишати мокрою! Важка! Не плутати зі старою бабусиною чавунною сковорідкою з литого алюмінію. Покриття на чавунному посуді утворюється в процесі прожарювання (якщо нова). А в процесі приготування воно постійно оновлюється. Але це не антипригарне покриття, як багато хто чомусь думають (бо чорне?), а найтонша полімерна плівка із запеченого масла (жиру), яка захищає вашу посудину від корозії, а також має гідрофобні властивості (відштовхує воду). І тому, щоб не прилипало, готувати потрібно з олією. Хіба що коржі можна без олії пекти. І так. На чавуні можна ПЕКТИ. Тому що він, крім усього іншого, має високу теплову емісію. Це є чи не головна перевага чавуну. Здатність віддавати тепло. Тепло від добре прогрітої сковороди ви відчуєте за півметра! Подібного ефекту вам від інших матеріалів не отримати. Теплова емісія у чавуну в 10 разів вища, ніж у алюмінію. Це означає, що продукт готується не тільки в місці торкання поверхні, а практично повністю. Пропікається. І якщо на алюмінієвій пательні млинці ви смажите, то на чавунній ви їх печете.
Особливості чавунного посуду:
- Надійна та зручна річ. Її можна бити всім, що під руку попадеться, при чому ви нічого не пошкодите та нічого після цього не облізете. Можна різати прямо на сковороді чи постукати ложкою об борт після помішування, збити з неї шматочки їжі, не пошкодивши при цьому поверхню. Що є зручною особливістю.
- Приємний вигляд, що викликає бажання готувати, нагадуючи про приємний досвід використання.
- Хороша річ для подарунка . Якщо людина потоваришує з чугуном — вона буде вам потім дякувати ще дуже довго.
- Абсолютно нешкідливо . Жодних перфтороктанових кислот чи їх «нешкідливих» замінників.
Основні | |
---|---|
Тип посуду | Жаровня |
Стан | Новий |
Кількість в наборі | 1 шт. |
Матеріал | Чавун |
Форма | Кругла |
Верхній діаметр посуду | 40 (см) |
Довжина посуду | 40 см |
Ширина посуду | 40 см |
Висота стінок | 8 см |
Знімна ручка | Ні |
Антипригарне покриття | Немає |
Кришка | немає |
Кількість ручок | 2 |
Матеріал ручок | Чавун |
Індикатор нагріву | Ні |
Підходить для індукційних плит | Так |
Виробник | Майстерня |
Країна виробник | Україна |
Додаткові характеристики | |
Багатошарове дно | Ні |
Кришка з отвором для виходу пари | Ні |
Зливний носик | Ні |
Колір | Чорний |
Вага | 5.32 кг |
Використання в духовці | Так |
Використання в мікрохвильовій печі | Ні |
Зберігання в холодильнику | Ні |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
- Ціна: 1 104 ₴