Новинка
-21%
влевовправо
Казан узбецький чавунний 10 л BARAKA із кришкою (наманганський) вир-во Узбекистан
- Готово до відправки
- Код: BAR-10A
2 400 ₴
1 900 ₴
+380 (96) 071-55-35
Київстарповернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Казан узбецький чавунний 10 л BARAKA із кришкою (наманганський) вир-во Узбекистан
Казан чавунний на 10 л із міста Наманган (Узбекістан) виробництва BARAKA . Цей виробник вважається одним із найкращих у себе на батьківщині в Узбекистані. Товщина цього казана залежно від моделі (кругле або плоске дно). Казан шліфований має 4 вушка та діаметр: 365 мм. Комплектується алюмінієвою кришкою.
Під час замовлення казана можна вибрати, який казан Вам більше підходить із плоским або круглим дном, вони в одну ціну. Вкажіть потрібний тип дна в коментарі до замовлення або менеджеру за телефоном. Ми завжди передзвонюємо для підтвердження замовлення.
Особливості та характеристики узбецького казана:
Виробник: | м. Наманган |
Країна: | Узбекистан |
Матеріал казана: | товстостінний чавун |
Матеріал кришки: | алюміній |
Товщина стінки, мм: | 6 |
Товщина дна, мм: | 6-12 |
Глибина, мм: | 150 |
Діаметр, мм: | 365 |
Об'єм, л: | 10 |
Переваги узбецьких казанів:
- Рівний відлив
- Товсті стінки 6 мм
- Зручні ручки по краях 4 штуки
- Казан шліфований всередині й з пісочним литтям зовні.
- Матеріал виготовлення — 100% чавун.
- Внутрішня поверхня виконана шліфуванням ручним способом.
- У комплекті з казаном йде алюмінієва кришка.
- Довговічність чавунного посуду, його практично не можливо механічно пошкодити.
- Чавун як метал має властивість довго нагріватися та довго охолоджуватися, отже, казан рівномірно нагрівається та пригоряння їжі на окремих ділянках практично не можливе.
- Чавун має пористу природу, згодом у пори чавуну вбирається олія, жир, і антипригарні якості чавуну поліпшуються. Тобто, чим більше казан використовувати, тим він ставатиме кращим.
- Справжній узбецький плов можна приготувати тільки в цьому узбецькому чавунному казані.
- Перед першим використанням чавунний казан необхідно прожарити протягом 60 хвилин при температурі 100 градусів із використанням соняшникової олії до повного вигоряння виробничого олії.
- Рекомендуємо при прожарюванні використовувати ріпчасту цибулю (видаляє запах).
- Перший раз у казані готувати картоплю по-селянськи.
- У чавунному посуді не рекомендується зберігати їжу.
- Після приготування необхідно помити казан теплою водою без використання миючого засобу.
- Перед тим, як поставити казан на зберігання, рекомендується змастити його тонким шаром олії.
- Рекомендуються зберігати казан у сухому місці.
Основні | |
---|---|
Призначення | Для плити і відкритого вогню |
Матеріал | Чавун |
Об`єм | 10 л |
Діаметр | 365 мм |
Висота | 150 мм |
Кришка | є |
Матеріал кришки | Алюміній |
Внутрішнє покриття | без покриття |
Товщина стінок казана | 6 мм |
Товщина дна казана | 6 мм |
Вага | 8.65 кг |
Країна виробник | Узбекистан |
Стан | Новий |
Додаткові характеристики | |
Дужка для підвішування | Немає |
Тринога | Немає |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
- Ціна: 1 900 ₴