Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
- Загартована нержавіюча сталь із власноруч винайденою термічною обробкою з використанням кріо, твердістю 60 HRC видає нам такі результати, як: довге утримання ріжучої кромки, агресивний різ, легку правку.
- Ніж має ідеальні робочі характеристики леза. Нержавіюча сталь 50х14мф має безліч ключових особливостей.
- Руків'я не тільки вражає своєю естетикою, а ще й забезпечує максимальний комфорт і міцність під час роботи.
- Завдяки формі ніж ідеально лежить у руці при різних хватах, гарантуючи Вам повний контроль над ножом і безпеку під час використання. В руків'ї ножа використовується Венге – рідкісна та цінна порода тропічної деревини. На всі вироби нашої майстерні надаємо довічну гарантію, тому що впевнені в якості.
Основні | |
---|---|
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Матеріал рукоятки | Дерево |
Довжина леза | 22 см |
Довжина ножа | 35.5 см |
Заточка леза | Двостороння |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
Країна виробник | Україна |
Склад набору | |
Японський кухарський ніж | 1 шт. |
Ніж сантоку | Так |
Користувальницькі характеристики | |
Матеріал руків'я | деревина Венге зі вставкою і Больстером із нержавіючої сталі. |
Довжина ручки (см) | 13.5 |
Ширина клинка (мм) | 43 |
Товщина сталі (мм) | 3 |
Довжина клинка (см) | 22 |
Твердість (однища HRC) | 60 |
- Ціна: 2 500 ₴