Топ
-24%
-24%влевовправо
Казан узбецький чавунний 12 л із кришкою вир-во Davr Metall (м. Наманган)
- Готово до відправки
- Код: УЗ12ДМ
3 300 ₴
2 500 ₴
+380 (96) 071-55-35
Київстарповернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Казан узбецький чавунний 12 л із кришкою вир-во Davr Metall
Узбецькі казани підходять для використання як на багатті, так і на плиті. Можна використовувати як вдома, так і на природі.
Звертаємо увагу на те, що ми є офіційним представником заводу "Davr Metall", який розташований в м. Намангані (Узбекистан), усі фотографії казанів зроблені особисто нами, також усі казани мають офіційне тавро заводу! Завод "Davr Metall" є офіційним виробником чавунних казанів, тому їхня якість є найкращою серед усіх заводів в Узбекистані. Товщина стінок та лиття казанів відповідають усім нормам (і очікуванням :)
Особливості та характеристики узбецького казана:
| Виробник: | м. Наманган |
| Країна: | Узбекистан |
| Матеріал казана: | Товстостінний чавун |
| Матеріал кришки: | Алюміній |
| Товщина стінки, мм: | 8 |
| Товщина дна, мм: | 9 |
| Глибина, мм: | 180 |
| Діаметр, мм: | 400 |
| Об'єм, л: | 12 |
Переваги узбецьких казанів:
- Рівний відлив
- Товсті стінки 8 мм
- Зручні ручки по краях 4 штуки
- Казан шліфований всередині й з пісочним литтям зовні.
- Матеріал виготовлення — 100% чавун.
- Внутрішня поверхня виконана шліфуванням ручним способом.
- У комплекті з казаном йде алюмінієва кришка.
- Довговічність чавунного посуду, його практично не можливо механічно пошкодити.
- Чавун як метал має властивість довго нагріватися та довго охолоджуватися, отже, казан рівномірно нагрівається та пригоряння їжі на окремих ділянках практично не можливе.
- Чавун має пористу природу, згодом у пори чавуну вбирається олія, жир, і антипригарні якості чавуну поліпшуються. Тобто, чим більше казан використовувати, тим він ставатиме кращим.
- Справжній узбецький плов можна приготувати тільки в цьому узбецькому чавунному казані.
- Перед першим використанням чавунний казан необхідно прожарити протягом 60 хвилин при температурі 100 градусів із використанням соняшникової олії до повного вигоряння виробничого олії.
- Рекомендуємо при прожарюванні використовувати ріпчасту цибулю (видаляє запах).
- Перший раз у казані готувати картоплю по-селянськи.
- У чавунному посуді не рекомендується зберігати їжу.
- Після приготування необхідно помити казан теплою водою без використання миючого засобу.
- Перед тим, як поставити казан на зберігання, рекомендується змастити його тонким шаром олії.
- Рекомендуються зберігати казан у сухому місці.
| Основні | |
|---|---|
| Призначення | Для плити і відкритого вогню |
| Матеріал | Чавун |
| Об`єм | 12 л |
| Діаметр | 400 мм |
| Висота | 180 мм |
| Кришка | Є |
| Матеріал кришки | Алюміній |
| Внутрішнє покриття | без покриття |
| Товщина стінок казана | 8 мм |
| Товщина дна казана | 9 мм |
| Країна виробник | Узбекистан |
| Стан | Новий |
| Додаткові характеристики | |
| Дужка для підвішування | Немає |
| Тринога | Немає |
| Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
| Тип плити | Газова |
- Ціна: 2 500 ₴
Замов та отримай подарунокВи заощаджуєте 200 ₴
Отримайте цю позицію безкоштовно при покупці «Казан узбецький чавунний 12 л із кришкою вир-во Davr Metall (м. Наманган)»









