Набір: казан чавунний 12 л із кришкою-сковородою "Наша Майстерня" та пічкою в комплекті (піч, вогнище)
- Готово до відправки
- Код: НМ-12С\400Д
6 500 ₴
5 500 ₴
Комплект: казан чавунний узбецький на 12 л із чавунною кришкою-сковородою та пічкою (піч Ø 400 мм, 3 мм стінки, знімні ніжки, з димоходом)
У цьому комплекті наявні чавунний казан на 12 л ТМ "Наша Майстерня", "Maysternya" з чавунною кришкою-сковородою.
Характеристики пічки:
- Призначення: піч під казан
- Товщина металу: 3 мм
- Країна-виробник Україна
- Тип палива: деревне вугілля, дрова
- Конструкція: суцільна
- Ніжки: розбірні
- Форма: кругла
- Матеріал корпусу: сталь
- Покриття корпусу: жаростійка фарба
- Комплектація кришкою: немає
- Вбудований термометр: не передбачено
- Колір: чорний
- Діаметр: 400 мм
Габаритні розміри печі:
- Ширина: 540 мм
- Висота: 650 мм
- Вага: 20 кг
Характеристики казана:
- Матеріал: чавун
- Об'єм: 12 л
- Товщина дна: 8 мм
- Товщина стінки: 6 мм
- Вага: 13 кг
Переваги казана:
- Безпечний та екологічно чистий посуд
- Має природне антипригарне покриття
- Має необмежений термін експлуатації
- Підходить для всіх різновидів плит
Опис до казана:
Великий узбецький чавунний казан ТМ "Наша Майстерня" на 12 л із кришкою-сковорідкою (як на фото) призначений для приготування страв, що вимагають тушкування, умлівання та приготування у власному соку, на багатті або мангалі.
Товсті стінки та напівсферичне дно акумулюють тепло на всій поверхні казана і сприяють рівномірному приготуванню їжі. М'ясо, плов та інші страви, приготовані в казані з чавуну, по-особливому смачні, соковиті та мають просто неймовірний насичений аромат.
Чавунний казан стійкий до пошкоджень. Незамінний помічник для великої компанії в поході, на дачі та відпочинку на природі.
Як підготувати чавунний посуд до першого використання?
-
Помийте казан у теплій воді з м'яким мийним засобом.
-
Протріть насухо.
-
Поставте казан на піч.
-
Насипте в казан сіль (500-800 г), і прожарте 10-15 хв, періодично помішуючи сіль.
-
Поступово колір казана змінюватиметься на світліший, сіріший. Потрібно дочекатися, щоб уся поверхня стала такого кольору.
-
Зніміть казан, дайте охолонути та сполосніть його водою.
-
Висушіть казан на печі й повністю змастіть олією.
Важливо! Щоб чавунний посуд не іржавів:
- Не залишайте у ньому їжу.
- Не мийте в посудомийній машині.
- Протирайте паперовим рушником або висушуйте після кожного використання.
- Зберігайте посуд тільки в сухому місці.
Що частіше використовуватиметься чавунний посуд, то швидше утворюється стійке природне антипригарне покриття, і посуд не потребуватиме постійного змащування олією.
Увага! Шановні покупці! Переконливо просимо Вас під час отримання Вашого замовлення у відділенні транспортної компанії уважно оглядати отриманий посуд - КОЖНУ ОДИНИЦЮ З УСІХ СТОРОН, перевіряти комплектацію та зовнішній вигляд, не залишаючи відділення пошти, або під час адресної доставки, не відпускаючи кур'єра!
Основні | |
---|---|
Матеріал | Чавун |
Призначення | Для плити і відкритого вогню |
Товщина стінок казана | 6 мм |
Об`єм | 12 л |
Виробник | Майстерня |
Внутрішнє покриття | без покриття |
Матеріал кришки | Чавун |
Товщина дна казана | 8 мм |
Стан | Новий |
Кришка | є |
Діаметр | 400 мм |
Країна виробник | Україна |
Додаткові характеристики | |
Тринога | Є |
Тип плити | Склокерамічна, Індукційна, Газова, Електрична |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
Дужка для підвішування | Немає |
- Ціна: 5 500 ₴