Новинка
-30%
влевовправо
Комплект: казан чавунний узбецький об`ємом 16 л (наманганський) із пічкою без димоходу (вир-во Узбекстан, вогнище)
- Готово до відправки
- Код: УЗ16-ПБД
8 000 ₴
5 600 ₴
+380 (96) 071-55-35
Київстарповернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Комплект: казан чавунний узбецький об`ємом 16 л із пічкою без димоходу (піч Ø 400 мм, 3 мм стінки, казан наманганський, вир-во Узбекистан)
Характеристики печі:
- призначення: піч під казан
- товщина металу: 3 мм
- країна виробник: Україна
- тип палива: деревне вугілля, дрова
- конструкція: цільна
- ніжки: розбірні
- форма: кругла
- матеріал корпусу: сталь
- покриття корпусу: вогнетривка фарба
- комплектування кришкою: можлива (додатково)
- вбудований термометр: не передбачено
- колір: чорний
- діаметр: 400 мм
Габаритні розміри печі:
- ширина: 540 мм
- висота: 650 мм
- вага: 18 кг
Характеристики казана:
- матеріал: чавун
- об'єм: 16 л
- товщина дна: 10 мм
- товщина стінки: 8 мм
- вага: 17 кг
Переваги казана:
- безпечний та екологічно чистий посуд
- має власне антипригарне покриття
- має необмежений термін використання
- підходить для всіх видів плит
Опис казана:
Узбецькі казани підходять для використання як на багатті, так і на плиті. Можна використовувати як удома, так і на природі.
Об'єм казана 16 літрів прекрасно підійде для приготування страв до 20 персон.
Переваги узбецьких казанів:
- Рівний відлив.
- Товсті стінки 8-10 мм.
- Зручні ручки по краях 4 штуки.
- Казан шліфований всередині та з пісочним литтям зовні.
- Матеріал виготовлення — 100% чавун.
- Внутрішня поверхня відшліфована вручну.
- У комплекті з казаном є алюмінієва кришка.
- Довговічність чавунного посуду, його практично неможливо механічно пошкодити.
- Чавун як метал має властивість довго нагріватися й довго охолоджуватися, отже, казан рівномірно нагрівається й пригоряння їжі на окремих ділянках практично неможливе.
- Чавун має пористу природу, згодом у пори чавуну вбирається олія, жир, і антипригарні якості чавуну поліпшуються. Тобто, чим більше казан використовувати, тим він ставатиме кращим.
- Справжній узбецький плов можна приготувати тільки в справжньому узбецькому чавунному казані.
- Перед першим використанням чавунний казан необхідно прожарити впродовж 60 хвилин за температури 100 градусів із використанням соняшникової олії до повного вигоряння виробничої олії.
- Рекомендуємо під час прожарювання використовувати ріпчасту цибулю (видаляє запах).
- Перший раз у казані готувати картоплю по-селянськи.
- У чавунному посуді не рекомендується зберігати їжу.
- Після приготування необхідно помити казан теплою водою без використання засобу для миття посуду.
- Перед тим, як поставити казан на зберігання, рекомендується змастити його тонким шаром соняшникової олії.
- Рекомендується зберігати казан у сухому місці.
Основні | |
---|---|
Призначення | Для плити і відкритого вогню |
Матеріал | Чавун |
Об`єм | 16 л |
Діаметр | 460 мм |
Висота | 190 мм |
Кришка | є |
Матеріал кришки | Алюміній |
Внутрішнє покриття | без покриття |
Товщина стінок казана | 8 мм |
Товщина дна казана | 10 мм |
Вага | 17 кг |
Країна виробник | Узбекистан |
Стан | Новий |
Додаткові характеристики | |
Дужка для підвішування | Немає |
Тринога | Немає |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
- Ціна: 5 600 ₴