Набір: казан чавунний12 л "Сітон" із кришкою та пічкою в комплекті (кришка чавунна, піч Ø 400 мм, 3 мм стінки)
- Готово до відправки
- Код: Сит-12\400Д
6 785 ₴
5 516 ₴
Комплект: казан чавунний 12 л з чавунною кришкою та пічкою (піч Ø 400 мм, 3 мм стінки, знімні ніжки, з димарем)
У даному комплекті наявні чавунний казан на 12 л ТМ "Сітон", "Syton" із кришкою (кришку можна укомплектувати іншу - сковороду)
Характеристики печі:
- Призначення: піч під казан
- Товщина металу: 3 мм
- Країна виробник: Україна
- Тип палива: вугілля деревне, дрова
- Конструкція: цільна
- Ніжки: розбірні
- Форма: кругла
- Матеріал корпусу: сталь
- Покриття корпусу: вогнетривка фарба
- Комплектація кришкою: ні
- Вбудований термометр: не передбачено
- Колір: чорний
- Діаметр: 400 мм
Габаритні розміри печі:
- Ширина: 540 мм
- Висота: 650 мм
- Вага: 20 кг
Характеристики казана:
- Матеріал: чавун
- Об'єм: 12 л
- Товщина дна: 5,5 мм
- Товщина стінки: 4,5 мм
- Вага: 11 кг
Переваги казана:
- Безпечний та екологічно чистий посуд
- Має натуральне антипригарне покриття
- Має необмежений термін експлуатації
- Підходить для всіх видів плит
Опис казана:
Великий азіатський чавунний казан ємністю 12 л. Укомплектований чавунною кришкою. Призначений для приготування страв, які потребують тушкування, умлівання та приготування у власному соку, на вогнищі або мангалі.
Товсті стінки та напівсферичне дно акумулюють тепло по всій поверхні казана та сприяють рівномірному приготуванню їжі. М'ясо, плов та інші страви, приготовані в казані з чавуну, смачні, соковиті та мають просто неймовірний насичений аромат.
Чавунний казан стійкий до пошкоджень. Незамінний помічник для великої компанії у поході, на дачі та відпочинку на природі.
Перед першим використанням чавунного посуду, його потрібно підготувати, щоб очистити від технічної олії, якою виробник захищає посуд від потрапляння вологи в пори чавуну та подальшого іржавіння.
Як підготувати чавунний посуд до першого використання?
- Помийте казан у теплій воді з м'яким миючим засобом.
- Протріть насухо.
- Поставте казан на піч.
- Насипте в казан сіль (500-800 г) і прожарте 10-15 хв, періодично помішуючи сіль.
- Поступово колір казана змінюватиметься на світліший, більш сірий. Потрібно дочекатись, щоб вся поверхня стала такого кольору.
- Зніміть казан, дайте охолонути та сполосніть його водою.
- Висушіть казан на печі, повністю змастіть олією.
Важливо! Щоб чавунний посуд не іржавів:
- не залишайте в ньому їжу;
- не мийте в посудомийній машині;
- витирайте паперовими рушниками або висушуйте після кожного використання;
- тримайте посуд тільки в сухому місці.
Чим частіше використовується чавунний посуд, тим швидше утворюється стійке антипригарне покриття, і посуд не потребуватиме постійної обробки олією.
Увага! Шановні покупці! Переконливо просимо Вас, коли отримуєте Ваше замовлення у відділенні транспортної компанії, уважно оглядайте отриманий посуд - КОЖНУ ОДИНИЦЮ З ОБОХ СТОРОН, перевіряйте її комплектацію та зовнішній вигляд, не залишаючи відділення пошти, або при адресній доставці, не відпускаючи кур'єра!
Основні | |
---|---|
Виробник | Сітон |
Країна виробник | Україна |
Внутрішнє покриття | без покриття |
Діаметр | 400 мм |
Кришка | є |
Матеріал | Чавун |
Матеріал кришки | Чавун |
Призначення | Для плити і відкритого вогню |
Об`єм | 12 л |
Стан | Новий |
Товщина дна казана | 5.5 мм |
Товщина стінок казана | 4.5 мм |
- Ціна: 5 516 ₴