Набір: казан чавунний 12 л із кришкою-сковородою "Сітон" і пічкою в комплекті (піч Ø 400 мм, 3 мм стінки, вогнище)
- Готово до відправки
- Код: Сит-12С\400Д
7 045 ₴
5 800 ₴
Комплект: казан чавунний 12 л із чавунною кришкою-сковродою та пічкою в комплекті (піч Ø 400 мм, 3 мм стінки, знімні ніжки, з димоходом)
У даному комплекті наявні чавунний казан на 12 л "Сітон", "Syton" із чавунною кришкою-сковородою (кришку можна укомплектувати іншу - звичайну чавунну)
Характеристики печі:
- призначення: піч під казан
- товщина металу: 3 мм
- країна виробник: Україна
- тип палива: деревне вугілля, дрова
- конструкція: цільна
- ніжки: розбірні
- форма: кругла
- матеріал корпусу: сталь
- покриття корпусу: вогнетривка фарба
- комплектування кришкою: немає
- вбудований термометр: не передбачено
- колір: чорний
- діаметр: 400 мм
Габаритні розміри печі:
- ширина: 540 мм
- висота: 650 мм
- вага: 20 кг
Характеристики казана:
- матеріал: чавун
- об'єм: 12 л
- товщина дна: 5,5 мм
- товщина стінки: 4,5 мм
- вага: 10,7 кг
Переваги казана:
- безпечний і екологічно чистий посуд
- має власне антипригарне покриття
- має необмежений термін використання
- підходить для всіх видів плит
Опис казана:
Великий азіатський чавунний казан ТМ "Сітон" ємністю 12 л із кришкою-сковородою (на фото). Призначений для приготування страв, які потребують тушкування, умлівання та приготування у власному соку, на вогнищі або мангалі.
Товсті стінки та напівсферічне дно акумулюють тепло по всій поверхні казана та сприяють рівномірному готуванню їжі. М'ясо, плов та інші страви, приготовані в казані з чавуну, по-особливому смачні, соковиті та мають просто неймовірний насичений аромат.
Чавунний казан стійкий до пошкодження. Незамінний помічник для великої компанії в поході, на дачі, на відпочинку та на природі.
Перш ніж почати користуватися чавунним посудом, його потрібно підготувати, щоб очистити від технічної олії, якою виробник захищає посуд від потрапляння вологи в пори чавуну й подальшого іржавіння.
Як підготувати чавунний посуд до першого використання?
- Помийте казан у теплій воді з м'яким миючим засобом.
- Протріть насухо.
- Поставте казан на піч.
- Насипте в казан сіль (500-800 г) і прожарите 10-15 хв, періодично помішуючи сіль.
- Поступово колір казана змінюватиметься на світліший, більш сірий. Потрібно дочекатись, щоб вся поверхня стала такого кольору.
- Зніміть казан, дайте охолонути та сполосніть його водою.
- Висушіть казан на печі, повністю змастіть маслом.
Важливо! Щоб чавунний подуд не іржавів:
- не залишайте в ньому їжу;
- не мийте в посудомийній машині;
- витирайте паперовими рушниками або висушуйте після кожного використання;
- тримайте посуд тільки в сухому місці.
Чим частіше використовується чавунний посуд, тим швидше утворюється стійке антипригарне покриття, і посуд не потребуватиме постійної обробки олією.
Увага! Шановні покупці! Переконливо просимо Вас, коли отримуєте Ваше замовлення у відділенні транспортної компанії, уважно оглядайте отриманий посуд - КОЖНУ ОДИНИЦЮ З ОБОХ СТОРОН, перевіряте її комплектацію та зовнішній вигляд, не залишаючи відділення пошти, або при адресній доставці, не відпускаючи кур'єра
Основні | |
---|---|
Виробник | Сітон |
Країна виробник | Україна |
Внутрішнє покриття | без покриття |
Діаметр | 400 мм |
Кришка | є |
Матеріал | Чавун |
Матеріал кришки | Чавун |
Призначення | Для плити і відкритого вогню |
Об`єм | 12 л |
Стан | Новий |
Товщина дна казана | 5.5 мм |
Товщина стінок казана | 4.5 мм |
- Ціна: 5 800 ₴