
Набір: казан чавунний "Брізол" 12 л із кришкою-сковродою та пічкою в комплекті (піч Ø 400 мм, 3 мм стінки)
- Готово до відправки
- Код: ПКС-12\400Д
6 850 ₴
5 800 ₴
Комплект: казан чавунний 12 л із кришкою-сковородою чавунною та пічкою в комплекті (піч Ø 400 мм, 3 мм стінки, знімні ніжки, з димарем)
Даний комплект складається з чавунного казана на 12 л ТМ "Брізол", "Brizoll" з чавунною кришкою-сковородою (кришку можна укомплектувати іншу – гриль або звичайну)
Характеристики печі:
- призначення: піч під казан;
- товщина металу: 3 мм;
- країна виробник: Україна;
- тип палива: вугілля деревне, дрова;
- конструкція: цільна;
- ніжки: розбірні;
- форма: кругла;
- матеріал корпусу: сталь;
- покриття корпусу: вогнетривка фарба;
- комплектація кришкою: ні;
- вбудований термометр: не передбачено;
- колір: чорний;
- діаметр: 400 мм
Габаритні розміри печі:
ширина: 540 мм;
висота: 650 мм;
вага: 20 кг
Характеристики казана:
матеріал: чавун;
об'єм: 12 л;
товщина стінок: 3,8 мм;
товщина дна: 4.5 мм;
вага: 10,25 кг
Переваги казана:
- безпечний та екологічно чистий посуд;
- має натуральне антипригарне покриття;
- має необмежений термін експлуатації;
- підходить для всіх видів плит.
Опис казана:
Великий азіатський чавунний казан ТМ BRIZOLL ємністю 12 л із кришкою-сковорідкою (на фото). Призначений для приготування страв, що потребують тушкування, умлівання та приготування у власному соку, на вогнищі або мангалі.
Товсті стінки та напівсферичне дно акумулюють тепло по всій поверхні казана та сприяють рівномірному приготуванню їжі. М'ясо, плов та інші страви, приготовані в казані з чавуну, по-особливому смачні, соковиті та мають просто неймовірний насичений аромат.
Чавунний казан стійкий до пошкоджень. Незамінний помічник для великої компанії в поході, на дачі та відпочинку на природі.
Як підготувати чавунний посуд до першого використання?
- Помийте казан у теплій воді з м'яким засобом для миття посуду.
- Протріть насухо.
- Поставте казан на пічку.
- Насипте в казан сіль (500-700 г), і прожарте 10-15 хв, періодично помішуючи сіль.
- Поступово колір казана змінюватиметься на світліший, більш сірий. Потрібно дочекатись, щоб вся поверхня стала такого кольору.
- Зніміть казан з печі й дайте охолонути, потім сполосніть водою.
- Висушіть казан на печі, повністю змастіть олією (дно теж).
Важливо! Щоб чавунний посуд не іржавів:
- не залишайте в ньому їжу;
- не мийте в посудомийній машині;
- протирайте паперовим рушником або висушуйте після кожного використання;
- зберігайте посуд лише у сухому місці.
Чим частіше використовуватиметься чавунний посуд, тим швидше утвориться стійке натуральне антипригарне покриття, і посуд не потребуватиме постійної обробки олією.
Увага! Шановні покупці! Переконливо просимо Вас, при отриманні Вашого замовлення у відділенні транспортної компанії, уважно оглядати отриманий посуд - КОЖНУ ОДИНИЦЮ З ОБОХ БОКІВ, перевіряти його комплектацію та зовнішній вигляд, не залишаючи відділення пошти, або при адресній доставці, не відпускаючи кур'єра!
Основні | |
---|---|
Виробник | Brizoll |
Країна виробник | Україна |
Внутрішнє покриття | без покриття |
Діаметр | 400 мм |
Кришка | є |
Матеріал | Чавун |
Матеріал кришки | Чавун |
Призначення | Для плити і відкритого вогню |
Об`єм | 12 л |
Стан | Новий |
Товщина дна казана | 4.5 мм |
Товщина стінок казана | 3.5 мм |
Додаткові характеристики | |
Дужка для підвішування | Є |
- Ціна: 5 800 ₴