
Коптильня гарячого копчення (400х310х320х1.5 мм) з гідрозатвором з холоднокатаної сталі
- Немає в наявності
- Код: КГК-С15
1 500 ₴
Коптильня середня 1,5 мм з гідрозатвором для гарячого копчення.
Виготовлена з холоднокатаної сталі товщиною 1,5 мм, двох`ярусна. Складається з коробки коптильні, піддону для збору жиру та двох сіток для укладання продуктів. Кришка коптильні виготовлена у формі будиночка для того, щоб конденсат, який буде накопичуватися вгорі при копченні, не капав на продукти - він буде стікати з боків. Габаритні розміри: довжина 400 мм, ширина 310 мм, висота 320 мм. Розміри коптильної камери: довжина 350 мм, ширина 260 мм, висота 290 мм. Разове завантаження продуктів - 5-6 кг. Вага коптильні - 10 кг.
Коптильня гарячого копчення – корисна покупка для всіх, хто любить готувати та експериментувати. У ній ви можете приготувати будь-який вид м'яса та риби, а також овочі. Щоб зробити копчені смаколики самостійно, не доведеться докладати багато зусиль, адже наша продукція дуже зручна та проста у використанні.
Переваги товарів
Виготовляємо коптильні з гідрозатвором різних розмірів, вага виробу від 7 до 15 кг. З детальними характеристиками та особливостями моделей Вас ознайомлять наші консультанти.
Головні переваги продукції:
Відмінна якість. Для виготовлення обираємо безпечні та міцні матеріали, що мають тривалий термін служби.
Мобільність і універсальність. Використовувати можна не тільки вдома, але і на природі, взявши з собою. Підходить для приготування різних копченостей.
Великий вибір моделей. Виберіть виріб відповідного розміру.
Матеріал не вбирає жир, і навіть після тривалої експлуатації усередині коптильної камери не з'являється неприємний запах старого жиру та диму. Важливо лише дотримуватися правил використання та своєчасно чистити камеру.
Використання коптильні гарячого копчення в домашніх умовах не забирає багато часу, а результат коштує витрачених зусиль. Вибравши необхідний вид тріски, ви можете самостійно приготувати різноманітні смаколики, від копченого м'яса до горіхів і сухофруктів.
Поради щодо використання домашньої коптильні гарячого копчення
З приготуванням в коптильні гарячого копчення впораються всі, навіть новачки. Головне – дотримуватися інструкції та рецепту.
Етапи підготовки коптильні гарячого копчення:
- Зберіть пристрій, перевірте справність топки.
- За необхідності очистіть камеру від забруднень, що залишилися після попередніх використань.
- Нагрійте пристрій до температури 200º, потім дайте охолонути до 100 º.
Точний процес приготування залежить від конкретної страви. Пропонуємо універсальні правила застосування:
- Розігріту до 200º коптильню остудіть до необхідної температури.
- Помістіть в неї потрібну кількість тріски.
- За бажанням додайте у воду свіжі трави для надання страві особливого аромату.
- Щільно закрийте заслінки.
- У процесі приготування перевіряйте стан тріски в топці, за необхідності додайте тріску.
- Періодично перевертайте продукт на решітці.
Не рекомендується часто відкривати коптильню в процесі приготування – це сприяє зниженню температури. Уважно стежте за тим, щоб кришка була щільно закрита. При порушенні герметичності продукти не закоптяться, а зваряться.
Основні | |
---|---|
Виробник | SP |
Країна виробник | Україна |
Джерело диму | Тріска |
Джерело тепла | Відкритий вогонь, Пальники |
Кількість рівнів коптильні | 2 |
Конструкція | Цілісна |
Матеріал | Сталь |
Разове завантаження коптильні | 43013 (кг) |
Стан | Новий |
Тип коптильні | Деревна |
Тип копчення | Гаряче |
Товщина матеріалу | 1.5 мм |
Форма | Прямокутна |
Габаритні розміри | |
Вага | 10 кг |
Висота коптильні | 320 мм |
Довжина коптильні | 400 мм |
Ширина коптильні | 310 мм |
Розміри коптильної камери | |
Висота | 290 мм |
Довжина | 350 мм |
Ширина | 260 мм |
Комплектація | |
Піддон для стікання жиру | 1 шт. |
Решітка для продуктів | 2 шт. |
- Ціна: 1 500 ₴