Узбецький казан 16 л (наманганський) із алюмінієвою кришкою вир-во Узбекистан
Узбецькі казани підходять для використання як на багатті, так і на плиті. Можна використовувати як удома, так і на природі.
Ми є офіційним представником заводу "Davr Metall", який розташований в м. Намангані (Узбекистан), усі фотографії казанів зроблені особисто нами, також усі казани мають офіційне тавро заводу! Завод "Davr Metall" є офіційним виробником чавунних казанів, тому їхня якість є найкращою серед усіх заводів в Узбекистані. Товщина стінок та лиття казанів відповідає всім нормам (і очікуванням :)
Неповторний смак і глибокий насичений аромат страв із збереженням корисних властивостей Ви отримаєте, приготувавши улюблений плов, печеню або традиційний борщ у цьому узбецькому казані.
Особливості та характеристики виробу
- Матеріал виготовлення — 100% чавун із відшліфованою внутрішньою поверхнею.
- Товщина казана 8 мм - стінки, 10 мм - дно казана
- Справжній оригінальний узбецький казан — внутрішня поверхня виконана шліфуванням ручним способом.
- У комплекті з казаном йде алюмінієва кришка, діаметр казана 46 см.
Узбецький чавунний казан ємністю 16 л призначений для приготування страв, що потребують тушкування, умлівання та приготування у власному соку на багатті або мангалі.
Товсті стінки та напівсферичне дно акумулюють тепло по всій поверхні казана та сприяють рівномірному приготуванню їжі. М'ясо, плов та інші страви, приготовані в казані з чавуну, смачні, соковиті та мають просто неймовірний насичений аромат.
Казани підходять для використання як на природі, на дачі, так і вдома на плиті.
Переваги:
- Безпечний та екологічно чистий посуд.
- Має природне антипригарне покриття.
- Має необмежений термін експлуатації.
- Підходить для всіх видів плит.
Рекомендовані правила використання чавунного посуду:
- Перед першим використанням чавунний казан необхідно прожарити протягом 60 хвилин при температурі 100 градусів із використанням соняшникової олії до повного вигоряння виробничої олії.
- Рекомендуємо при прожарюванні використовувати ріпчасту цибулю (видаляє запах)
- Перший раз у казані приготувати картоплю по-селянськи.
- У чавунному посуді не рекомендується зберігати їжу.
- Після приготування необхідно помити казан теплою водою без використання засобу для миття посуду.
- Перед тим, як поставити казан на зберігання, рекомендується змастити його тонким шаром олії.
- Рекомендується зберігати казан у сухому місці.
Основні | |
---|---|
Матеріал | Чавун |
Об`єм | 16 л |
Діаметр | 460 мм |
Кришка | є |
Матеріал кришки | Алюміній |
Внутрішнє покриття | без покриття |
Товщина стінок казана | 8 мм |
Товщина дна казана | 10 мм |
Країна виробник | Узбекистан |
Стан | Новий |
Додаткові характеристики | |
Дужка для підвішування | Немає |
Тринога | Немає |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
- Ціна: 4 000 ₴