влевовправо
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Узбецький казан 10 л
Неповторний смак і глибокий насичений аромат страв із збереженням корисних властивостей Ви отримаєте, приготувавши улюблений плов, печеню або традиційний борщ у справжньому узбецькому казані.
Дно кругле зовні.
Особливості та характеристики виробу
Матеріал виготовлення - 100% чавун із відшліфованою внутрішньою поверхнею. | |
Товщина козана 7-9 мм, за рахунок чого він міцний і не деформується. | |
Справжній узбецький казан — внутрішня поверхня виконана шліфуванням ручним способом. | |
У комплекті з казаном наявна алюмінієва кришка, діаметр казана 37,5 см. |
Казани придатні як для використання на природі, так і вдома на плиті.
Рекомендовані правила використання чавунного посуду:
- Перш ніж почати використовувати чавунні казани, потрібно прожарити протягом 60 хвилин при температурі 100 градусів, використовуючи соняшникову олію до повного вигоряння промислової олії.
- Рекомендовано використовувати ріпчасту цибулю для прожарювання (видаляє запах).
- Перший раз у казані готувати картоплю по-селянськи.
- У чавунному посуді не рекомендується зберігати їжу.
- Після приготування необхідно помити казан теплою водою без миючого засобу.
- Перш ніж поставити казан на зберігання, рекомендується змастити його тонким шаром соняшникової олії.
- Рекомендується зберігати казан у сухому місці.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Узбекистан |
Кришка | є |
Матеріал | Чавун |
Матеріал кришки | Алюміній |
Об`єм | 10 л |
Стан | Новий |
- Ціна: 1 700 ₴