Топ продаж

влевовправо
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Узбецький казан 16 л
Неповторний смак і глибокий насичений аромат страв зі збереженням корисних властивостей Ви отримаєте, приготувавши улюблений плов, печеню або традиційний борщ у справжньому узбецькому казані.
Плоске дно зовні.
Особливості та характеристики виробу
![]() |
Матеріал виготовлення - 100% чавун із відшліфованою внутрішньою поверхнею. |
![]() |
Справжній оригінальний узбецький казан - внутрішня поверхня виконана шліфуванням ручним способом. |
![]() |
У комплекті з казаном наявна алюмінієва кришка, діаметр казана 46 см. |
Казани підходять як для використання на природі, на дачі, так і вдома на плиті.
Рекомендовані правила використання чавунного посуду:
- Перед першим використанням чавунний казан необхідно прожарити протягом 60 хвилин за температури 100 градусів із використанням соняшникової олії до повного вигоряння виробничої олії.
- Рекомендуємо під час прожарювання використовувати ріпчасту цибулю (видаляє запах).
- Перший раз у казані готувати картоплю по-селянськи.
- У чавунному посуді не рекомендується зберігати їжу.
- Після приготування необхідно помити казан теплою водою без використання засобу для миття посуду.
- Перед тим, як поставити казан на зберігання, рекомендується змастити його тонким шаром олії.
- Рекомендується зберігати казан у сухому місці.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Узбекистан |
Кришка | є |
Матеріал | Чавун |
Матеріал кришки | Алюміній |
Об`єм | 16 л |
Стан | Новий |
- Ціна: 2 700 ₴