Що потрібно знати, обираючи мангал для барбекю
Відпочивати у колі сім'ї та друзів на березі річки, лісовій галявині чи на подвір'ї заміського будинку — особливий вид релаксу. Доповнивши цей захід приготуванням соковитих шашликів чи ніжної риби з овочами, підсмажених на відкритому полум'ї — такий відпочинок обов'язкового стане улюбленим. А щоб ви ще більше полюбили готувати смачні страви на вогні, вам неодмінно потрібен практичний мангал.
Зовсім не важливо, яка пора року за вікном. Адже серед великого різноманіття мангалів, представлених на ринку, обов'язково можна знайти як великий стаціонарний мангал для дачі, так і комфортний переносний мангал, що легко поміститься в авто та дозволить приготувати шашлики у будь-якому місці.
Як не помилитись і купити якісний мангал
Вам набридло сидіти навприсядки над виготовленим з підручних засобів мангалом, обпікаючи руки, але готувати шашлик та смакувати ним ви обожнюєте? Чудовий вихід з цієї ситуації — багатофункціональний мангал. Приготування приноситиме вам радість та задоволення, якщо під час вибору потрібно мангалу ви керуватиметесь простими, але важливим правилами.
Так, при виборі мангала для власного використання чи на подарунок чоловіку, який любить вас дивувати стравами, приготовленими на жарі, потрібно звертати увагу на:
-
Матеріал виготовлення. Від матеріалу, з якого виготовлений мангал, напряму залежить термін його використання, рівень температури розжарювання та швидкість приготування страви. Досить популярними серед кухарів є жаровні зі сталі зі стінками понад 3 мм. Такі мангали мають невисоку ціну, представлені у значному асортименті та відрізняються порівняно тривалим терміном експлуатації. А моделі з чавуну вважаються найбільш стійкими, довговічними та за рахунок товстих стінок досить довго зберігають жар потрібної температури.
-
Розміри мангала. Для того, щоб м'ясо чудово просмажилось та не підгоріло, потрібно обирати мангал, глибина якого 15-20 см, а ширина до 40 см. Від того, якої довжини мангал залежить кількість шампурів з шашликами, тому найкраще купувати жарівню довжиною від 60 до 100 см. А для комфортного приготування мангал має сягати висоти 100-125 см.
-
Основні та додаткові елементи. Для зручності та швидкого приготування мангали зазвичай обладнані відповідними роз'ємами для шампурів. Їх кількість в середньому становить 6-8 штук. Проте, сучасні мангали можуть бути додатково обладнані підставкою для вугілля та дров, а продвинуті варіанти — спеціальним столиком для посуду чи інгредієнтів.
Де ж купити мангал від виробника в Україні?
У каталозі інтернет-магазину “Свій Дім” представлений великий асортимент стаціонарних та портативних мангалів. Для любителів смажити м'ясо, сосиски чи овочі ми пропонуємо вироби власного виробництва, тому гарантуємо відмінну якість за доступною ціною. Для виготовлення мангалів ми використовуємо лише безпечні та довговічні матеріали, які не виділяють токсичних речовин під час нагрівання.
Купивши один раз в нашому інтернет-магазині, ви обов'язково повернетесь до нас ще, адже ми відповідально ставимось до своєї роботи та гарантуємо:
-
Індивідуальний підхід до кожного покупця — за вашими побажаннями створимо унікальний дизайн та символічне гравіювання. За допомогою сучасного обладнання ми нанесемо на корпус мангалу будь-який візерунок, зображення чи напис. Ви можете вигадати свій дизайн або вибрати з наших готових шаблонів.
-
Високу якість товарів. Всі мангали для шашлика мають тривалий термін служби, прості у догляді та універсальні у використанні.
-
Доступні та приємні ціни, а також вигідні акції на всі товарні позиції.
-
Гарантію виробника від 36 тижнів до 2 років на придбаний товар.
-
Можливість обміняти мангал на будь-який інший виріб з каталогу протягом 14 днів з моменту купівлі.
-
Швидку доставку вашого замовлення по всій території України.
Готуйте із задоволенням, використовуючи мангал для пікніка від компанії "Свій Дім"!
- Афганські казани – готуйте улюблені страви вдвічі швидшеАфганські казани з’явилися на ринку України відносно нещодавно, проте одразу ж полюбилися споживачам. Цей особливий посуд підходить не лише для приготування страв східної кухні, а й тих, які часто готуються у більшості українських родин. Всі страви в ньому виходять дуже ніжними та ароматними. Це відбувається за рахунок особливої будови казана.Повна версія статті